John Harry Jensen

John Harry er uddannet skibsfører og levede i 90'erne af at sejle proffesionelt, både som faglært skibsassistent og styrmand. Han gik i land 2001 og frem til 2018, for at blive fuldtids far.

Følgende sejlskibe har John Harry bl.a. sejlet gennem tiden: Fuldriggeren Georg Stage, Sørlandet (Se cool video...), Den Store Bjørn, Frem, Martha og flere moderne sejlbåde i forbindelse med langturssejlads i Caribien og Stillehavet. Derudover boede John Harry på en husbåd 3 år i London tilbage i starten af 90'erne. Senere søsatte han foreningen "S/Y Otrobanda", en 44 fods stålbåd, tænkt som en rigtig langturssejler, men i virkeligheden mere et socialt fælleskab mellem skønne mennesker...

Før tiden til søs tog John Harry en basis uddannelse som maskinarbejder og senere læste han videre til maskinkonstruktør. Efterfølgende har han arbejdet med hele paletten af uddannelserne og fra 2011-18 som projektleder hos Siemens Windpower med "Maritime Concept Development".

Efter første sæson med North Albatros og et par tusinde sømil i Adriaterhavet, stod klart at han skulle sejle igen som erhverv. 

I efteråret 2018 gererhvervede han sit sønæringsbevis som navigatør og har siden sejlet på en række af Royal Arctic Line's skibe, hvormed halvdelen af året har været i de Nordatlantiske arctiske farvande i og omkring Grønland...