"En sømands planer står skrevet i sandet på en fjern tropeø og kan vaskes væk ved næste tidevand"...

Siden starten i 2017 har vi kun haft en overordnet plan og den er så fleksibel at vi aldrig har problemer med at holde planerne...

Det overordnet mål var at sejle i Adriaterhavet, det Græske Ø-hav, og Middelhavet, den første håndfuld sæsoner hvor båden ikke krævede yderligere udstyr, end det den allerede havde da vi købte den.

Da Covid19 sætte en stopper for at rejse rundt i verden var vi yderst glade for at være "strandet" i de Græske farvande, hvor vi stor set fik 2 fulde sæsoner og samtidig følte at vi havde det hele helt for os selv.

"For den som ikke styrer efter en fast havn, er alle vinde gunstige" - så planerne holdt og løbende blev båden optimeret og udstyret til oceansejlads og efteråret 2022 forlod vi Middelhavet og sejlede ud i Atlanterhavet.

Vi havde et fantastisk Atlanterhavskryds og håndstyrede fra Kap Verde til Caribien. Vi brugte 14 dage og anløb akkurat til jul på Bequia.

North Albatros sejler rundt i Caribien i 2023 og derefter tager vi hul på det næste ocean som bliver Stillehavet, det største af alle oceanerne på verdenshavene.