Dele basis...

Projektet er IKKE en forretning.

Vi sejler ikke charter, men udelukkende for vores egen fornøjelses skyld og selve købet af båden skal IKKE finanseres af gasterne.

Gastebidrag til skibskassen:

Når det er sagt, er der naturligvis drift omkostninger ved at holde en båd som North Albatros sejlende. Nogle af disse omkostninger søges dækket af dem der sejler med. 

Dit gastebidrag dækker altså en del af de omkostninger der er til driften og vedligeholdelse f.eks. sejl, motor, gummibåd, olieskift, bundmaling, småreparationer, forsikringer, søkort, pilotbøger o.l.

Det beløb kan sammenlignes lidt med din "husleje" hjemme i DK.

Derfor betaler alle et gastebidrag på kr. 1800,- pr. ugeBørn/unge under 18 år 1000,- pr uge. 

Fælleskassen:

Derudover er der de omkostninger, som skabes af den besætning der er ombord, som derfor også dækkes af dem der er ombord - dvs de løbende udgifter til mad, toiletpapir, diesel, vand samt havnepenge o.l.

Det beløb kan sammenlignes med din "husholdningen" hjemme i DK og faktisk viser det sig ofte, at det er billigere end at være hjemme, da vi ofte er flere til at dele og der kan laves lidt storindkøb...

Lommepenge:


Dine egne lommepenge styrer du selvfølgelig selv, men mon ikke at du skal på en resturant, en strandbar, en udflugt eller have et dyk hos en lokal drivemaster - så det er nok også ligesom derhjemme, hvor du måske også skal i biffen eller på fredagsbar...